Undgå at betale overpris for blækpatroner

Dette indlæg er sponsoreret.

Er du så heldig at have dig et lille hjemmekontor, så du fra tid til anden kan arbejde hjemmefra? I dette kontor har du sikkert alle de ting, der er nødvendigt for, at du kan have en produktiv arbejdsdag, herunder en printer. For på trods af at vi lever i moderne tider, så får vi en gang imellem behov for at printe nogle sider.

En printer kan sluge meget blæk

En printer kræver selvsagt blæk for at kunne fungere optimalt. Ellers får man ikke meget ud af de printede sider. Men nogle gange kan det godt blive lidt dyrt at sørge for at holde printerens patroner fyldte. For sådan en printer kan hurtigt bruge patroner op. Men der findes flere måder hvorpå du kan spare penge på dine køb af printerpatroner. Læs blot med her.

Køb patroner i større mængder

Det er tit billigere at købe en større mængde af patroner på én gang, i stedet for bare at købe en enkelt af gangen, alt efter hvilken du er løbet tør af. Derfor kan det være en god ide at købe enten en pakke der indeholder alle farverne på en gang, eller måske lede efter en større mængde af den farve du oftest bruger op.

Ved at købe printerpatroner i større mængder, så sparer du også noget på fragten. For nogle gange får man fri fragt når man bestiller for en vis mængde penge. Men derudover er det også billigere i længden, hvis du blot skal betale fragt én gang om året eller hvert andet år, end flere gange om året.

Find alternative mærker

En anden måde hvorpå du kan spare penge på dine printerpatroner, er ved at købe kompatible patroner. Der findes for eksempel nogle patroner der er kompatible med Epson 29XL printerpatroner. Det vil sige at de kan bruges i stedet for de originale Epson 29XL printerpatroner. Men da de kompatible ofte er billigere end de originale, så kan du på sigt spare en hel del penge. Faktisk kan du tit spare omkring 74 kroner blot på en enkelt patron, ved at skifte over til de kompatible.

Nogle gange er de alternative patroner man køber faktisk en smule større end de normale, så man får en større mængde blot ved at lave dette skift. Selvfølgelig skal man så lige tjekke om ens printer vil være i stand til at indeholde disse typer af patroner. Heldigvis er dette normalt ret nemt at finde på af på de hjemmesider der sælger blækpatroner.

Spar mest muligt på dine printerpatroner

Hvis du så vælger at kombinere de to tips, som er nævnt ovenfor. Så er der pludselig en hel del ekstra penge på kontoen over tid. Disse sparede penge kan så blive brugt på nogle lidt sjovere ting end printerpatroner.

For ved både at købe en sampakke med alle de forskellige printerpatroner og vælge den kompatible udgave, så sparer du faktisk 343 kr hver gang. Så du skal ikke bestille mange af disse om året, for at du hurtigt sparer en god portion penge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *