Husk at give firmaet medarbejdergaver – det betaler sig

Dette indlæg er sponsoreret.

Arbejdsmiljøet skal være godt, for at hele virksomheden har det godt. Og der er flere ting, man kan gøre både for at skabe et bedre miljø og ikke mindst give et bedre samarbejde mellem medarbejderne. Og de fleste ting koster endda meget lidt – både i arbejdstid og økonomiske ressourcer. I kan – hvis I ikke allerede gør det – starte med at afholde lidt sociale arrangementer, som f.eks. morgenmad om fredagen, for ligesom at skabe god stemning, hvor kollegaer kan snakke om løst og fast, og ikke bare om arbejdet. Det koster ikke meget, men giver medarbejderne et godt indtryk af arbejdspladsen.

En gave kan altid gives

Udover det ugentlige arrangement kunne I overveje også at afholde julefrokoster eller sommerfester. Her er der mulighed for, at medarbejderne kan lære hinanden endnu bedre at kende. Og så er der gaverne. Om det er til jul, påske eller helt tilfældigt hvornår medarbejderne får gaverne, er helt op til jer at finde ud af. Det kommer an på, hvordan jeres virksomhed er indrettet. Men uanset er det en god idé med en gave for at vise, at I sætter pris på medarbejderne. Det behøver endda ikke være store gaver, bare store nok til at medarbejderne føler sig værdsatte.

Det hjælper også til et godt arbejdsmiljø

Der findes også mere billige alternativer end store medarbejdergaver. For det kræver nemlig meget lidt at få glade medarbejdere. For eksempel kan I starte med at huske at rose hinanden for de arbejdsopgaver, den enkelte medarbejder gør godt. Det koster intet, men giver stor glæde til dén, der får rosen.

Samtidig kan I være bedre til at hjælpe hinanden på kryds og tværs. Det behøver ikke være arbejdsrelateret, men kan f.eks. være at tage en kop kaffe med til sin kollega eller bare ønske god morgen, når man møder ind. Det hjælper alt sammen og skaber et hyggeligere arbejdsmiljø.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *