Alle i virksomheden fortjener de samme personalegaver

Dette indlæg er sponsoreret.

Når julen nærmer sig kommer der hurtigt en hyggelig stemning på arbejdspladsen. Alle er nemlig godt klar over, at tiden hvor man skal hygge sig med familien og have gaver, snart er ved at være der. Det betyder også, at det snart er tid til, at man skal have en julegave fra sin virksomhed, hvilket er noget mange ansatte ser meget frem til. Men personale gaver medfører ikke kun glæde og god stemning. I nogle virksomheder er der nemlig forskel på, hvilke gaver folk får. Eksempelvis vil en kontormedarbejder få en større gave en rengøringsassistenten, mens en med en højere stilling får en endnu bedre gave end kontormedarbejderen.

Alles arbejde skal værdsættes med en personalegave

Når de personer der ikke får de bedste gaver finder ud af dette, kan der hurtigt opstå en dårlig stemning. Men bør det virkelig være sådan, at der gøres forskel på medarbejdernes personale gaver? Der er i forvejen stor forskel i den løn virksomhedens medarbejdere får, og derfor bør man ikke gøre forskel i størrelsen på julegaven. Man sender også et bedre signal, hvis man giver ens julegaver til sine medarbejdere. For er der noget arbejde der er vigtigere end andet? Hvis man giver de samme julegaver til alle sine ansatte, vil alle føle sig som en vigtig del af virksomheden, og derfor vil de formentlig arbejde endnu hårdere end de tidligere har gjort.

Alle i personalet fortjener en gave

Rent faktisk er der også nogle virksomheder, der vælger at lade være med at give bestemte ansatte julegaver. Det kan eksempelvis være en freelance medarbejder, som man har ansat på nogenlunde fast basis i virksomheden. Denne person har nær tilknytning til virksomheden, og derfor bør man også give ham eller hende en personale gave til jul.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *