5 tips til at spare penge på flybilletter

Dette indlæg er sponsoreret.

Flyselskaberne bruger et helt arsenal af taktikker og automatisering for at maksimere fortjenesten på flybilletter. Det hænder ovenikøbet, at selskaberne kommer til at lave fejl – til din fordel.

Læs videre og se 5 håndplukkede, gennemprøvede tricks og hacks til få luft under vingerne, mens du sparer en formue ved at finde billige flybilletter.

#1 24 timer efter

Så snart du har valgt din destination, indtastet dine oplysninger og klikket betal, kunne du læne dig tilbage eller begynde at pakke kufferten. Hvis du derimod klikker ind på flyselskabets hjemmeside 24 timer efter bookingen, finder du ofte den eksakt samme afgang til et betydeligt nedsat beløb.

Nu kan du annullere dit oprindelige køb, og snuppe det nye tilbud i stedet. Vær opmærksom på om din første booking er mulig at annullere, samt om der er et gebyr forbundet med processen. Det er ikke altid muligt – eller kan svare sig, men det er bestemt et forsøg værd.

Prof tip

Med nogle online sites kan du automatisk overvåge de rejser, som er interessante for dig, og få meldinger direkte på mobilen. Så er du nærmest sikret at finde billige flybilletter

#2 Incognito

Ved at genbesøge et givent site, indikerer du stærk interesse. Denne indikation bliver flittigt brugt, og siden viser højere priser næste gang du tjekker.

En fundamental teknik til at få billigere flybilletter, er at bruge Incognito (privat) funktionen i din webbrowser, når du lurer efter priser. På den måde ser du de ‘rigtige’ priser hver gang.

#3 Ikke direkte

Hvis du ikke har noget imod at gå på sightseeing i en fremmed by, eller at hænge ud i en lounge i nogle timer, kan der være gode knaster at spare på billetten.

Når du fjerner fluebenet ved ‘direkte afgang’, bliver du kun præsenteret for rejser med mellemlanding. Disse er typisk billigere, og kan byde på en gratis ekstra-oplevelse, foruden besparelsen.

#4 Hop fra undervejs

Vi mener naturligvis ikke at du skal hoppe ud fra flyveren. I stedet, gør din research og se om du kan finde billige flybilletter, hvis den blot udgør et mellemstop på en længere tur.

Intet hindrer dig i at undlade at dukke op ved gaten til næste afgang. Husk blot at forholde dig til indtjekket bagage forinden, da denne normalt kommer automatisk med den næste flyver.

#5 Spot fejlen

Du har læst rigtigt. Der findes særlige sites og Twitter konti, som scanner prisfejl på komplekse rejser samt andre exceptionelle deals. Besøg en af de sites, og få meldinger om de bedste flyveture til mindre penge end en taxa.

Prof tip

I stedet for at vælge den største og mest centrale lufthavn i dit destinationsland, kan du spare betydeligt, ved at flyve til en mindre, nærliggende lufthavn. Derfra kan du bruge offentlig transport til at komme frem til slutdestinationen.

Hvis du gør brug af de fem ovenstående tips, kan du let finde billige flybilletter og spare en masse penge på din næste rejse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *