Hvis du sætter pris på indsatsen med firmajulegaver

Dette indlæg er sponsoreret.

Det er snart jul, og for mange betyder det også forkælelse, af dem man holder af. Det gælder i manges tilfælde også for dine ansatte. Det har en symbolsk betydning af give en gave, og der gælder også for dine medarbejdere. Firmajulegaver viser dine ansatte, at i, i ledelsen, sætter pris på og anerkender deres arbejde. Det øger loyalitet og motivationen for at gå den ekstra mil for en god indsats. Dog kan det være en udfordring at finde den rette gave, når der er mange ansatte. Det betyder at det kan være svært at finde den helt rigtigt og personlige gave.

Læs også om juletrøjer til kvinder.

En gave viser betænksomhed

Det kan dog være det værd at tage udfordringen op, for en firmajulegave viser nemlig hvem man er som virksomhed, og at i sætter pris på medarbejderen. Udfordringen ligger selvfølgelig i at vælge julegaven. Hvis du vælger en løsning, hvor alle skal have det samme, er det vigtigt at det er noget, der falder i alles smag. Men heldigvis er det muligt. Ikke alene kan du finde et stort udvalg, men du kan også vælge muligheden, hvor de ansatte selv kan vælge deres julegave. Det er en situation, hvor alle vinder.

Læs også om de populære kaffe julekalendere.

SKAT har regler om firmagaver

Inden du skynder dig ud for at købe dettes års firmajulehaver, er det vigtigt at du er opdateret på reglerne omkring medarbejdergaver. Hvis dine gavers værdi overskrider grænsen for værdien på julehaver, kan dine medarbejder blive beskattet af værdien. I 2014 blev grænsen for værdien hævet fra 700 til 800 kroner. Personalegaver blev hævet fra 1000 til 1100. Men som arbejdsgiver skal du være opmærksom på at indberette beløbene som løn, så du kan trække dem fra i driftsomkostninger. Derudover skal man være opmærksom på at der er en gaveloftsbeløb og en bagatelgrænse. Det kan derfor være en god idé at sætte dig helt ind i reglerne, eller rådføre dig med din advokat eller revisor, så du undgår at dine medarbejdere får et skattesmæk. Det vil de takke dig for.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *