Ideer til teambuilding

Dette indlæg er sponsoreret.

Trænger jeres team på arbejdspladsen til at blive rystet bedre sammen? Selvom det jo bare er en arbejdsplads, og man kommer for at tjene penge, så vil det kun være en positiv ting, hvis medarbejderne har det godt med hinanden, og er gode til at samarbejde.

Hvis der er et godt sammenhold, vil der være mange flere medarbejdere, som er glade for at tage på arbejde, fordi de føler, at de kan være sig selv – og derudover vil det også styrke arbejdsindsatsen, hvis man arbejder godt sammen med sit team.

Derfor er der herunder tre gode bud på aktiviteter, man kan bruge til teambuilding – så må I se, om der er noget, der kunne passe til jeres team.

Escape Room

En ny form for teambuilding, som særligt er blevet populært i løbet af de seneste par år, er escape room. Men hvad er et escape room? Her går det simpelthen bare ud på, at man i samarbejde med sine medarbejdere skal tænke hurtigt og løse nogle opgaver sammen.

Grunden til at dette er rigtig god form for teambuilding er, at man får lov til at opleve hinanden under helt andre omstændigheder, end man gør på arbejdspladsen. De problemer og opgaver, der skal løses i et escape room, er nemlig meget anderledes end de situationer, I oplever på arbejdspladsen, og derfor vil I opleve hinanden i et nyt lys. I kan have det sjovt sammen og opleve hinanden i nye roller – og det vil bestemt gavne fællesskabet og samarbejdsevnen.

Udflugt i naturen

Hvis teambuilding ikke lige er sagen for jer, så er der selvfølgelig også mange muligheder for at komme hinanden ved. Man kunne eksempelvis vælge at tage på en udflugt i naturen, hvor der skal laves bål, sættes telt op og laves aftensmad.

Der virker måske umiddelbart som lejrskole i 6. klasse, men faktisk kan voksne mennesker sagtens få noget ud af denne tur. Ligesom med escape room får man lov til at se hinanden i uvante rammer, og så skal man arbejde sammen om at få det hele til at fungere. Det er nok ikke alle, som er vant til at overnatte eller generelt være i naturen, og derfor er der mange ting, man skal arbejde sammen om for at få det til at blive en god tur.

Middag med vin

Hvis man er den type team, som ikke rigtig gider de praktiske aktiviteter som eksempelvis escape room og udflugt i naturen, så kan man også tage ud og få en god gammeldags middag sammen.

Hvis man samler hele teamet på en lækker restaurant med god mad og vin, så skal der nok blive løsnet lidt op, og medarbejderne kan igen få lov til at opleve hinanden i en anden situation. I får lov til at opleve hinandens personlige sider, fordi middagen ikke handler om arbejde – det handler tværtimod om at spise noget lækkert mad, drikke en masse vin og lære hinanden bedre at kende. Det er en lidt anderledes form for teambuilding, men det kan sagtens virke lige så godt som de andre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *