Tegn direkte på kontorets vægge med whiteboard folie

Dette indlæg er sponsoreret.

Er du træt af at se på whiteboards? Undgå bøvlet med tavler, og hæng i stedet for whiteboard folie op på kontorets vægge. Whiteboards kan se store og klodsede ud, men med folie vil du næsten ikke ligge mærke til, at det er der. Lyder det som noget for dig?

Når inspirationen rammer

Vil du gerne have whiteboard folie på kontoret? På den måde kan du tegne direkte på væggen, og det er med til at give et sleek look til virksomheden. Væggene forbliver glatte og pæne, men nu kan du skrive på dem uden at frygte noget. Du skal selvfølgelig lige bruge de rigtige tuscher. Du kender nok allerede fornemmelsen; en idé opstår pludselig ud af ingenting, og du ved, at du er nødt til at skrive den ned; ellers bliver den glemt. I sådan en situation kan det jo være meget smart bare at kunne gribe en tusch og skrive på væggen.

Til møder

Det kan være super smart med whiteboard folie på væggene i mødelokalet. Det holder væggene pæne, samtidig med at du kan skrive idéer, noter og koncepter ned, der bliver diskuteret i løbet af mødet. Du vil have god plads, når du kan skrive på væggen, og alle kan se det fra deres siddepladser. Folien er selvklæbende og meget nem at bruge. Der findes forskellige varianter af dem, så det kan være en god idé at læse om dem og deres egenskaber, så du kan vælge den type, der passer til firmaets behov.

Intet behov for opslagstavler

Det kan også være rart med whiteboard folie på gangene på kontoret, hvor alle kan se det. Her kan du nemlig skrive fællesbeskeder, som alle kan se. Det er generelt rart at slippe for, de efterhånden gammeldags, opslagstavler. Man spilder papir, og der skal være styr på de mange tegnestifter, og det bliver hurtigt til noget rod. Med whiteboard folie bliver alting nemt og belejligt, og alle kan skrive en fællesbesked på væggen, som hurtigt vil nå ud til de andre ansatte.

Til dit kontor

Lyder whiteboard folie som noget, du kan bruge på dit kontor? Når det først er blevet hængt op, vil det garanteret blive brugt tit og ofte. Det er super praktisk, og du slipper for synet af whiteboard tavler med tykke kanter. Det er nemt at sætte foliet op, så det gælder bare om at finde den rette type til dit behov og komme i gang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *