Vælg det rette mobilabonnement til dine ansatte

Dette indlæg er sponsoreret.

Er du på udkig efter et godt mobilabonnement til dine ansatte? Det kan være svært at få et godt overblik over de mange forskellige typer af abonnementer. Det kan derfor være svært at finde det helt rette abonnement blandt de mange forskellige udbydere. Et mobilabonnement uden data passer godt ind på arbejdspladsen, da mobilen størstedelen af arbejdsdagen skal bruges til at modtage opkald. Her på siden kan du læse mere om fordelene ved et mobilabonnement, der ikke inkluderer data. Se mere her.

Et billigt mobilabonnement

Hvis du leder efter et godt og billigt abonnement, passer et mobilabonnement uden data godt ind på din arbejdsplads. Et abonnement uden data er et af de billigste typer af abonnementer, som du kan købe til dine ansatte. I denne type abonnement får du kun de vigtigste egenskaber med. Det er altså stadig muligt at ringe, modtage opkald og skrive beskeder. Desuden er det stadig muligt at gå på internettet, hvis du har WIFI.

Når du køber et billigt abonnement uden data, betyder det ikke, at dine ansatte ikke kan bruge data på mobilen. Data på mobilen er bare ikke en del af abonnementet, og dermed skal du ofte betale pr. MB, hvis du bruger data. Denne type abonnement er derfor fordelagtig, hvis dine ansatte ikke har brug for data på mobilen. Det kan nemlig blive dyrt, hvis dine ansatte bruger meget data på mobilen.

WIFI på arbejdspladsen

Når du skal finde et abonnement til dine ansatte, kan det være en god idé at tage højde for, om de ansatte får lov til at bruge mobilen i hjemmet, eller om mobilen kun må bruges på arbejdspladsen. Hvis mobilen kun bruges på arbejdspladsen, kan det være en fordel at købe et mobilabonnement uden data til de ansatte. Dette er nemlig en langt billigere løsning end et abonnement med data. De fleste arbejdspladser har nemlig WIFI, og de ansatte behøver derfor ikke at bruge data, hvis de skal på internettet.

Får de ansatte derimod lov til at bruge mobilen i hjemmet, kan du overveje, om de skal have et abonnement med data. På den måde kan de hurtigt gå på nettet, hvis de befinder sig et sted, hvor der ikke er WIFI. Det kan hurtigt blive dyrt, hvis de bruger data på mobilen, som ikke er inkluderet i abonnementet. Hvis de ansatte har brug for data på mobilen, kan det bedre betale sig at købe et abonnement med data.

Tilkøb data

Det smarte ved et mobilabonnement uden data er, at det stadig er muligt at bruge data på mobilen. Du betaler altså udelukkende for det data, som bliver brugt af de ansatte. Hvis du køber et abonnement, hvor data er inkluderet, er det ikke sikkert, at dine ansatte når at bruge alt det data, som de har til rådighed. Køber du et abonnement uden data, betaler du for præcis den mængde data, som der er brug for.

Det kan altså være en god idé at overveje, om mobilen kun skal kunne bruges på arbejdet, eller om den også er egnet til brug i hjemmet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *