Hvad koster en tandregulering med Invisalign?

Dette indlæg er sponsoreret.

De fleste synes, at tandlæger er dyre. Hvis der ikke er et problem med dine tænder, kan det være svært at tage sig sammen til at gå til tandlægen og få tjekket tænderne på grund af økonomien. Det er også en af grundene til at mange går rundt og drømmer om at få et pænere smil uden at gøre noget ved det. Det virker som en langvarig, pinefuld og dyr proces at få rettet tænderne, men det er slet ikke så besværligt.

Før behandlingen

Hvis du overvejer at få rettet dine tænder, kan du få en gratis forundersøgelse til en Invisalign behandling. Her får du lavet en 3D scanning af dine tænder, og du kommer til at snakke med en tandlæge om dine ønsker for dine tænder, og om det vil  være en god idé for dig at få lavet behandlingen. Du vil også få et overslag over den endelige pris. Hvis du er interesseret, kan du gå videre og få lavet en plan for behandlingen. Det koster nogle penge, da scanningsbillederne skal sendes til USA, men pengene bliver trukket fra den endelige behandling, hvis du ønsker den. Efter et stykke tid får du en animation tilbage, der viser, hvordan dine tænder kommer til at se ud efter behandlingen, og hvordan forløbet bliver. Først herefter skal du sige ja eller nej til, om du vil have en behandling. På den måde får du overblik over, hvad du betaler for.

Finansiering

Prisen på at få rettet tænder varerier. Det kommer an på, hvor mange tænder du skal have rettet, og hvor meget de skal rettes. Her kan du finde Invisalign pris og læse mere om, hvordan du kan finansiere en behandling. Der er mulighed for at dele betalingen op i 6, 12 eller 18 dele. Det koster ikke noget ekstra, og du skal ikke betale renter. Du skal bare udfylde et skema og sende en ansøgning. Hvis din behandling koster 48.000, kan du altså nøjes med at betale 2.500 hver måned i 18 måneder. Det kan virke som mange penge og et langvarigt projekt, men hvis det er noget, du drømmer om, kan det godt betale sig.

Drømmer du om et pænere smil

Hvis du ikke selv kan lide det smil, kan det være svært at smile til andre. Det kan komme til at påvirke den måde du agere, så du hele tiden sørger for at smile med lukket mund eller helt undgår at smile, og nemt kommer til at virke som en lukket person. Om det er et par tænder, der skal rettes eller en hel tandrække, kan det godt betale sig, hvis det er noget, du ofte går og tænker på. Mange kan drømme om at få nyt tøj, tage på en lang ferie med hele familien eller meget andet, der også koster mange penge. Det er ikke anderledes at drømme om et bedre smil. Det kan virke fjollet at bruge så mange penge på noget kosmetisk, men det er også praktisk. Du kan føle dig bedre tilpas og blive mere åben. Desuden kan det også give gener, hvis du ikke bider ordentligt sammen med tænderne eller ikke kan gøre dem ordentligt rene, fordi de er skæve.

Behandlingen

Til en Invisalign behandling får du nogle gennemsigtige skinner, som du sætter på tænderne. Langsomt retter tænderne til. Når tænderne er rettet en smule, så får du en ny skinne, der retter dem en smule mere. Sådan kommer du stabilt tættere på målet. Behandlingens varighed varierer ligesom prisen. Den kan tage fra et halvt år til halvandet og kommer an på, hvor meget tænderne skal rettes. Der er dog meget få gener i forbindelse med behandlingen, og skinnerne er stort set usynlige.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *