Sådan skaber du gode forudsætninger for konferencen

Dette indlæg er sponsoreret.

Der er i dag flere og flere, der vælger at afholde konferencer i større eller i mindre grad. Og det med god grund. Det er nemlig noget, der med tiden har vundet stort indpas og dermed er blevet en populær kilde til blandt andet vidensdeling, og så er der også mange, der gennem diverse konferencer opkvalificerer sig selv, får nye bekendtskaber, skaber spændende forretningsforbindelser og på den måde giver sig selv de absolut bedste muligheder for at få succes, når det kommer til arbejdslivet.

Er det noget, du kan nikke genkendende til?

Din succes måles med deltagernes tilfredshed med dit arrangement

Så kan det være, at du lige nu står overfor at skulle afholde en konference, hvorfor du godt ved, hvor mange ender du pludselig skal have til at gå op i en højere enhed. Du skal forholde dig til mange valg, du skal tage mange beslutninger, og der er i det hele taget en del ting, som det er vigtigt, at du har med i dine overvejelser, således du skaber de bedste forudsætninger for en så god konference som muligt. Det er nemlig din succes der måles med de deltagendes tilfredshed med det arrangement, som du er ved at stable på benene.

Find den helt perfekte lokation

Når du skal skabe en god konference, er det derfor indledningsvist vigtigt, at du finder frem til en god lokation. Det er vigtigt, at det ligger centralt, således det er muligt at få folk med forskellige steder fra. Der skal i den forbindelse også være gode muligheder for parkering, således der ikke fra starten skabes irritation, fordi der er flere, der skal køre rundt og lede efter en ledig plads i længere tid. Lokalet i kommer ind i skal desuden være lyst og rummeligt. Der skal være gode muligheder for både lyd, lys og billede, så man ikke er afhængig af, hvor man placerer sig.

Sørg for at alle sidder godt

Derudover skal man selvfølgelig sidde godt. Det betyder, at bordene skal være i en højde, så de passer til stolene, således ens arme kan hvile uden, at det virker anstrengende. Derude skal stolene være rare at sidde på, idet en konference ofte finder sted i flere timer ad gangen. De skal derfor være gode for ryggen og generelt støttende for kroppen. Sådanne konferencestole kan du heldigvis finde flere modeller af online, så du samtidig også stilmæssigt kan finde nogle, der går i tråd med den resterende indretning.

Sørg for at have styr på ordre og tilmeldinger med et ERP system

Det er vigtigt, at du finder et godt ERP System. Det er det system, der håndterer dine ordre så du altid har et overblik over, hvor mange billetter du har solgt. Der findes flere muligheder, derfor kan det være svært for dig at finde det rette. Datacon hjælper dig med ERP integrering – så behøves du ikke selv at tænke over det. Det er en meget vigtig opgave, og derfor kan det godt betale sig at få professionel hjælp.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *