Derfor skal du vælge WordPress som CMS til din hjemmeside

Dette indlæg er sponsoreret.

WordPress er det mest populære content management system, og det bruges af mere end 35% af alle hjemmesider i hele verden. Se her, hvorfor du også bør bruge det.

WordPress er et open source CMS, hvilket betyder, at alle har mulighed for at bruge og udvikle på det. Det er frit tilgængeligt, og du kan downloade det ganske gratis. Det er på rekordtid blevet det mest anvendte CMS, og flere af verdens førende virksomheder bruger det.

At det er blevet så populært, skyldes de mange muligheder der er for at bygge sit website omkring platformen. Uanset, om du er fuldstændigt grøn inden for webudvikling, eller om du har brugt flere år på at lære alverdens kodesprog, er WordPress den ultimative løsning, når du skal bygge dit nye website.

Herunder har vi samlet en række grunde til, at du bør give dig i kast med WordPress.

Du kan komme i gang med WordPress CMS gratis

WordPress koster som skrevet ingenting. Det er fuldstændigt gratis at komme i gang, hvis du eksempelvis opretter din nye hjemmeside igennem WordPress’ eget website. Du kan også vælge at investere i et domæne med dertilhørende webhotel, hvis vil have .dk, .com eller en lignende domæneendelse.

Der er masser af WordPress tutorials

Nettet flyder med tutorials til, hvordan du kommer i gang med WordPress. Det er det mest populære CMS i verden, så det siger sig selv, at der er stor interesse for, hvordan man kommer i gang.

Med en simpel Google-søgning finder du nemt guides til, hvordan du kommer i gang som begynder. Er du mere øvet og har i forvejen forstand på WordPress, kan du også finde meget mere avancerede guides. Din læringskurve behøver altså aldrig at peake, for der vil altid være nyt at lære. Og det bedste ved det hele er, at det er gratis at finde info.

Du kan også vælge at benytte dig af en professionel webdesigner med fokus på design af  WordPress hjemmesider. Gør du det, slipper du for at lære selv, hvilket kan være en fordel, da du så har tid til at fokusere på din forretning.

Du kan selv opdatere din hjemmeside

Uanset, om du vælger selv at bygge din nye hjemmeside eller webshop i WordPress, har du selv mulighed for at opdatere dit indhold. Det er vigtigt, at man selv kan rette i de informationer, der står på ens hjemmeside, og det bliver ikke lettere end med WordPress.

WordPress har et på én og samme tid meget avanceret, dog enormt brugervenligt kontrolpanel, hvor du har mulighed for at strukturere, redigere, opdatere og udgive nyt indhold.

Du kan ændre i det hele, så du altid er sikker på, at det er den korrekte information, der står på din hjemmeside. Samtidig vil du nemt kunne tilføje nyt indhold, når du har noget, du ønsker skal udgives. Det sparer dig mange penge i udviklingstimer, og så er det derudover rart selv at have kontrollen.

Med WordPress er der ikke langt fra tanke til handling. Smart, hvis man ønsker at give konkurrenterne baghjul i forhold til søgemaskineoptimering, der kræver, at man med jævne mellemrum udgiver nyt indhold.

Virker det uoverskueligt, kan du hyre en professionel

Det er ikke raketvidenskab at lave sin egen hjemmeside i WordPress. Med lidt IT-kunstskaber og tålmodighed, kan de fleste få lavet en fin hjemmeside.

Er du ny til design af hjemmesider og vil du hellere betale dig fra besværet, kan du få hjælp af en professionel WordPress designer. Se evt. denne guide for WordPress hjemmeside priser.

Hjemmeside fås i alle prisklasser, så du skal gøre op med dig selv, hvor meget du vil investerer i din hjemmeside. Er det en vigtig faktor for din virksomhed, så er det måske værd at overlade det til en webdesigner. Er det en hobby hjemmeside, så er du bedre tjent med at prøve selv.

Go’ fornøjelse!

,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *