Hvordan du kan hastighedsoptimere din virksomheds hjemmeside

Dette indlæg er sponsoreret.

I langt de fleste tilfælde er det en rigtig god idé med en hjemmeside, som kan repræsentere din virksomhed, hvis du har en sådan. En hjemmeside fungerer som et væsentligt led i din virksomheds online markedsføring. Men vidste du, at det faktisk kan skade din virksomhed, hvis din hjemmeside fungerer for langsomt?

Vi kender alle til, hvor irriterende det er, når man forsøger at komme ind på en hjemmeside for at se et eller andet, og det hele så bare fungerer enormt langsomt. Denne oplevelse er du selvfølgelig ikke interesseret i at give dine kunder. Derfor kan du forsøge dig med hastighedsoptimering. Læs mere her.

Derfor er det vigtigt med en hurtig hjemmeside

Diverse undersøgelser har vist, at det påvirker din hjemmesides placeringer på Google negativt, hvis din virksomhed kører for langsomt. Med dårlige placeringer på Google mindskes din hjemmesides synlighed. Dette betyder helt enkelt sagt, at det bliver sværere for dine potentielle købere at finde din hjemmeside.

På længere sigt medfører dette til et tab af penge eller i hvert fald mindre profit. Online markedsføring i form af fx en hjemmeside er i nutidens moderne verden essentiel. Din online markedsføring kan have stor betydning for din virksomheds salg og succes.

Derfor bør du gøre alt, hvad du kan for at få skabt en god og hurtig hjemmeside. Hvis du synes, dette er svært, kan du med fordel søge professionel hjælp. Dette kan helt sikkert betale sig på den lange bane.

Hvad er hastighedsoptimering?

Hastighedsoptimering er en af de mest sikre metoder til at få en hjemmeside, som kører hurtigt med garanti. Men hvad er hastighedsoptimering?

Som du nok kan høre af ordet, så dækker hastighedsoptimering over, at du optimere hastigheden for noget. Hvad er det, du optimerer hastigheden på? Svaret giver vi dig her.

Når du som bruger bevæger dig rundt på internettet – fx på Google – så går der altid noget tid fra, at du klikker på en hjemmeside til, at du kommer ind på denne hjemmeside. Hvis du søger på noget på Google, så kommer der et væld af søgeresultater op. Den tid, der går fra, at du klikker på et link til, du befinder dig på den nye hjemmeside, kaldes loadtid. Det er loadtiden, som det er rigtig smart at minimere. Hertil benyttes hastighedsoptimering.

Sådan gør du

Der er flere forskellige måder, du kan komme i gang med hastighedsoptimering. For de fleste kræver det hjælp udefra. Flere firmaer er specialiseret i hastighedsoptimering, og de tilbyder at hjælpe dig med at få gjort loadtiden på din hjemmeside så kort som muligt.

Selvom dette er noget, som du vil skulle investere nogle penge i, så tjenes disse penge hurtigt hjem igen. Undersøgelser viser nemlig, at hastighedsoptimering kan linkes direkte til positive resultater på bundlinjen. Hastighedsoptimering resulterer også generelt i en større tilfredshed blandt dine brugere, hvilket naturligvis er positivt for din virksomhed.

Hastighedsoptimering kan altså både medvirke til gladere kunder, mere salg og mere omsætning. Det er altså noget, som enhver burde overveje.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *