Møbler handles mere og mere på nettet

Dette indlæg er sponsoreret.

Er du på udkig efter et nyt og smukt plankebord, som skal pryde dit hjem? Mange elsker at forny hjemmet og møblerne deri. Oftest ved man måske ikke lige, hvor man skal gå hen? Henvender man sig i den lokale møbelhandler, så er udvalget måske ikke særlig stort. Samtidig kan det være sværere at danne sig et overblik over sortiment og de forskellige muligheder. Derfor handler flere og flere møbler på internettet. På nettet kan man hurtig søge efter forskellige møbler, mål og variationer. Samtidig er det også let af sammenligne priserne, så man ikke giver mere, end hvad nødvendigt er.

Sildebensborde er et stort hit

Den sidste nye trend, når det kommer til borde lavet i massivt træ, er sildebensborde. Om det er spiseborde, sofaborde eller andre små fine borde, så udmærker de sig ved at være helt unikke. Der findes ikke et duplikat til bordet nogen andre steder. Det skyldes selvfølgelig, at hvert træ brugt til bordet har sin egen historie. Dette kan ses i bordet og dets egenartede overflade. Ovntørrede træstave med unikke særpræg sat sammen i et sildebensmønster skaber det smukkeste resultat. Sådan et fint bord går ikke ubemærket hen hos gæsterne.

Ikke bare et bord – snedkerhåndværk og kunst i et

Bordene laves i forskellige træsorter som valnød, eg og ask. Hver af disse sorter har sin egen charme og skønhed. Så det er vigtigt at tænke helheden ind i valget. Hvordan skal det fremstå? Hvilke nuancer ønskes der? Hvordan er rummet og de andre møbler? Alt dette er vigtige elementer i udvælgelsen af materialer. De findes også i forskellige prisklasser, og dette kan man netop justere i sorteringen af udvalget. Naturmaterialerne bliver lavet af dygtige erfarne fagudlærte snedkere. Det er vigtigt, at det er snedkere med detaljen for øjet, og som sætter en ære i håndværket. Formen er endnu en vigtig overvejelse. Det er også her vigtigt at have resten af rummet med i tankerne. Cirkel, oval, kvadratiske og rektangel. Formerne er mange, og kun fantasien sætter grænser, når det personlige og unikke bord skal udformes.

Benene som det bærende element

Når man skal til at vælge de rette ben til bordet, så er det en lige så vigtig detalje som resten af valgmulighederne. Det er trods alt benene, som bærer sildebensbordet. Det er også en vigtig detalje, fordi det er med til at skabe det færdige look. Hele udtrykket af bordet skal falde naturligt ind i resten af boligen og indretningen. Her er der mulighed for at have matchende bordben i samme træsort som pladen. Der er også mulighed for pulverlakerede metalben. Når man nævner borde i massivt træ, så er det tit, at folk bekymrer sig om behandling og vedligeholdelse. Selvfølgelig kan man vælge lige netop sådan en overfladebehandling, som er ens foretrukne valg. Anbefalingen er dog, at der anvendes en coatet overfladebehandling, som betyder, at sildebensbordet bliver vedligeholdelsesfrit. Til inspiration findes der et hav af allerede producerede borde i mange forskellige størrelser og dimensioner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *