Bliv klogere, når du går tur

Dette indlæg er sponsoreret.

Du har sikkert travlt på dit job som markedsføringskonsulent og din tid er knap. Døgnet har kun 24 timer og du oplever måske, at det er svært at finde tid til at blive opdateret på nye tendenser eller holde din viden om markedet ajour. Måske er du selvstændig og er selv ansvarlig for al markedsføring af din? Læs med her og bliv klogere på, hvordan du kan udnytte din tid og blive endnu klogere på markedsføring ved at lytte til lydbøger.

Udnyt din tid optimalt med en lydbog i ørerne

Døgnet har kun 24 timer og det kan være svært at nå alt det man drømmer om: sove, spise, arbejde, motionere, være sammen med familien og slappe af. Mange oplever også, at det kan være svært at finde tid til fordybelse i en hektisk arbejdsdag med mange arbejdsopgaver. Der er et forventningspres fra kolleger og chefer til, at du altid er opdateret på den nyeste viden om marketingstrends. Måske er du selvstændig erhvervsdrivende med eneansvaret for alle områder i din virksomhed inklusive den svære disciplin at markedsføre dine produkter og dit brand. Uanset hvad din rolle er, kan det være svært at få puslespillet til at gå op. Hvorfor ikke udnytte din tid optimalt? Kombiner den daglige motion, tiden du laver mad eller den daglige transporttid til og fra arbejde med spændende lydbøger om emner, du gerne vil vide endnu mere om. Det eneste du behøver er en smartphone og et headsæt.

Gratis lydbøger

Der findes masser af spændende lydbøger, som er lige til at hente ned på telefonen – og det behøver ikke at koste noget. Faktisk findes der masser af muligheder for at lytte til bøger ganske gratis. Det handler blot om at vide hvor. Mofibo er nok efterhånden den mest kendte tjeneste med det største udvalg i lydbøger, men der findes også andre spændende tjenester som for eksempel BookBeat og Nextory. Alle tjenester er som udgangspunkt ikke gratis, men er det første gang du bruger tjenesterne kan du ofte få en gratis prøveperiode på 30 eller 45 dage. Ved du hvilken bog, du gerne vil lytte til og kan du nå det indenfor prøveperioden, så er disse tjenester et godt valg. På bibliotekernes e-reol kan du hver måned låne et begrænset antal lydbøger, ligesom du gennem DRs app kan hente gratis podcasts og lydbøger om alt mellem himmel og jord.

Lyt til podcasts

Det kan tage lang tid at lytte til en lydbog. Har du ikke helt tålmodighed til at sætte 15 timer af til en enkel bog, så skulle du måske kaste dig over podcasts i stedet for? Podcasts er kortere udsendelser, og der findes rigtig mange derude for erhvervsfolk. Mange større virksomheder der beskæftiger sig med marketing, har deres egen podcast-serie, hvor der kan hentes masser af guldkorn. Der findes masser af gratis podcasts, for eksempel på DRs app. Prøv at søge på markedsføring og podcast. For at lytte til podcasts kræver det, at du har en Podcast-app på din smartphone.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *