Lille hjemmeside eller stort website? Find den rette hosting

Dette indlæg er sponsoreret.

Websitet er dit vindue ud til verden. Uanset om du er en lille startup eller en stor virksomhed, om din hjemmeside er forholdsvis simpel eller meget kompleks. Du har sikkert helt styr på, hvordan websitet skal se ud og hvad det skal kunne. Men har du styr på, hvor dit website hostes? Læs med her.

Den rette hosting af din hjemmeside er afgørende

Det er ret klassisk. Mange har en tendens til at fokusere på websitets front-end. Det de kan se og læse i ord og billeder. Ser det nu godt ud? Kan brugerne finde rundt på sitet og så videre? Ofte glemmer man alt det bagved. Det overlades trygt til IT eller også lader man webbureauet sørge for det. Det er en skam, for den rette hosting af din hjemmeside kan være afgørende for dit webarbejde. Nogle udbydere af webhoteller er for eksempel bedre til at håndtere websites lavet i WordPress. Andre igen er gode til meget komplekse websites, som eksempelvis skal håndtere mange brugere på én gang. For nogle kan en løsning være en alt-i-en-pakke, hvor webbureauet også står for hosting og support. For andre ligger der en sikkerhed i, at de forskellige elementer er skilt ad. Derfor er det vigtigt, at du kigger dig for og undersøger markedet, inden du vælger den webhosting, der er bedst for dig.

Hvad skal du kigge efter?

Når du skal ud og lede efter den rette hosting af din hjemmeside, er det altså vigtigt, at du kender dit website og din virksomheds behov. Har I en dygtig webkonsulent, som selv kan stå for et minimum af kodning og support på websitet? Så kan I måske fokusere mere på prisen på hostingen af din hjemmeside end på brugervenligheden. Har I ikke en webkyndig, så er det vigtigt, at I finder en hosting-udbyder, som har et login-site, der er nemt at finde rundt på og nemt at bruge, for en person der ikke udvikler websites til dagligt. Har I ikke adgang til egen IT-support, bør I også afprøve udbyderens support system. Er der mange gode vejledninger på deres site, som er nemme at bruge? Kan I komme i kontakt med supporten på en ordentlig måde? Har du eller din ansatte det bedst ved telefonisk kontakt, så dur det ikke at arbejde med en virksomhed, der kun tilbyder chatsupport. Ligesom det er relevant at undersøge, om udbyderen af hosting har dansk support.

Find et troværdigt webhotel

Det kan være meget fristende at vælge den hosting-udbyder, som du kender, fordi du hele tiden ser masser af reklamer for virksomheden. Det kan også være fristende at vælge sit webhotel ud fra prisen. Det er sådan set underordnet, hvilke kriterier du vælger hosting ud fra. Det vigtigste er, at udbyderen er troværdig. Du overlader jo alle dine webfiler og data fra dit website til vedkommende til opbevaring. Derfor er det ret afgørende, at du kan stole på, at vedkommende behandler dine data korrekt og at det er en virksomhed, som vil eksistere i hele dit websites levetid.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *