Firmajulegaver – sådan gør du

Dette indlæg er sponsoreret.

Allerede i oktober måned begynder folk at snakke om jul og ikke mindst juleindkøb. Alt dette selvom de fleste er enige i, at butikker pynter alt for tidligt op til jul og man bliver nærmest julemættet inden vi overhovedet når hen til julen. Dog er virksomheder nød til at være i god tid med hensyn til firmajulegaver til personalet, idet der som regel er en længere leveringstid på disse firmajulegaver. Mange virksomheder tilbyder en firmajulegave, der er skræddersyet efter kundens ønske om både design og indhold. Der kan være tale om en firmajulegave bestående af en flot krystalkarafel med firmalogo indgraveret. En firmajulegave kan også bestå af flere genstande, der omhyggeligt er sammensat i en flot æske eller kurv eller julestrømpe. Det er sådan set kun fantasien, der begrænser en firmajulegave. Der er så meget at vælge imellem i dag og mange leverandører af firmajulegaver. Det er nødvendigt at være i god tid, når man skal vælge og bestille firmajulegaver idet der kan være både tale om et skræddersyet personligt julekort med firmalogo, der skal kreeres samtidig med at julegaven skal bestilles, sammensættes, hvis der er tale om flere ting i én gave. Til sidst skal disse pakkes ind til levering og bringes ud i god tid inden jul.

En firmajulegave kan bestå af en lækker kurv bestående af flere delikatesser – disse kan for eksempel være italienske delikatesser, eller en kurv der består af søde sager og lækkerrier, der kan fortæres i løbet af juleferien. Mange firmaer vælger at lave en firmajulegave, der består af en designet genstand pakket sammen med lækkerier, hvor der både er noget til mor og far og ikke mindst til børnene. En firmajulegave kan variere meget fra virksomhed til virksomhed. En firmajulegave vil som regel, i et vis omfang, afspejle virksomheden og dens produkter eller firmapolitik. En firmajulegave er naturligvis også afspejlet af virksomhedens økonomi og situation på det gældende tidspunkt, idet det også er et område man nemt kan spare væk og mærke besparelsen stort set med det samme. Det gælder som regel al marketing.

Firmajulegaver gives som regel den sidste arbejdsdag inden personalet drager hjem for at holde juleaften. Der holdes ofte en hyggelig sammenkomst på virksomheden, hvor man ønsker hinanden glædelig jul og får gløgg samt æbleskiver og på dette tidspunkt får overdraget sin firmajulegave. Man får som regel også samtidig mulighed for at hilse på direktøren, der ofte er til stede. Snakken omkring firmajulegaven starter også allerede i oktober måned. Personalet er altid spændt på, hvad de får og der går mange spekulationer rundt på gangene. I nogle afdelinger vælger personalet også at lægge penge sammen for at købe en personlig julegave til deres chef, hvis han er afholdt! Denne hyggelige gaveveksling er blevet en hel firmatradition rundt omkring på danske virksomheder og giver en god intern stemning – et tidspunkt, hvor man har mulighed for at give og ikke altid tage imod. Et tidspunkt at vise, at man værtsætter hinanden og har det godt sammen både privat og arbejdsmæssigt. En firmajulegave er en god måde for virksomheden at sige tak og glædelig jul!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *