Indretningstips til kontoret

Dette indlæg er sponsoreret.

Har du en type job, som gør, at du skal arbejde rigtig meget på dit kontor? Det kan måske virke lidt tungt at skulle sidde på et lille kontor og arbejde hele dagen, men hvis du får indrettet dette lille rum flot og personligt, så kan det hurtigt blive lidt mere motiverende. Og der er mange måder at gøre dette på.

Den måde du indretter på, skal selvfølgelig gerne have praktiske funktioner – eksempelvis kan du lave en opslagstavle af korkplader – men det må også gerne se godt ud og udtrykke personlighed. Det er trods alt dit kontor, og det er dig, der skal kunne arbejde i det.

Personlige plakater på væggene

Når man har en lang arbejdsdag på kontoret, er det rart at kunne minde sig selv om, hvad det rent faktisk er, at man arbejder for. Det er jo for at tjene penge, men de penge skal selvfølgelig også gå til noget. Om din grund til at arbejde meget er for at forsørge din familie eller om det er for at få råd til flere rejser kan i princippet være lige meget – så længe det er det værd for dig at arbejde er det godt.

I forbindelse med det kan det altså hjælpe at hænge nogle plakater eller billeder op på væggene. Det kunne eksempelvis være af venner eller familie, men det kan også være nogle plakater, som du bare synes er flotte og motiverer dig. Det handler altså om at minde dig selv om, at arbejde ikke fylder alt, selvom det måske nogle gange kan føles sådan.

Lav en opslagstavle af korkplader

Personlige plakater behøver ikke at være det eneste, du har på væggene – du kan nemlig lave en opslagstavle af korkplader. Hvis du har rigtig meget arbejde på kontoret, kan du sikkert også have brug for at få et overblik over det hele, og her er en opslagstavle altså en ganske glimrende ide.

Men som tidligere nævnt skal kontoret være et hyggeligt sted, hvor det er rart og behageligt at arbejde, og derfor bør man også gå efter at gøre opslagstavlen lidt tjekket. Det kan man blandt andet gøre ved at købe nogle korkplader, som man kan lave opslagstavlen ud af. Det giver nemlig et mere personligt og hjemligt udtryk – og så ser det superfedt ud!

Planter kan gøre en forskel

Selvom man elsker sit arbejde, og generelt har det godt med at sidde på kontoret i lang tid ad gangen, så har de fleste alligevel nogle dårlige dage, hvor man bare ikke kan tage sig sammen og er i dårligt humør.

Derfor er det også vigtigt, at du tager nogle positive ting ind i din indretning, som kan give noget liv. Et rigtig godt bud på det er eksempelvis nogle planter, fordi at de bidrager til, at det hele ikke bliver så stift og dødt. Noget levende på kontoret, som planter jo er, kan altså give noget liv og en påmindelse om, at der er noget udenfor kontoret – og det kan altså godt gøre det lidt nemmere at koncentrere sig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *