Dansk virksomhed står bag førende online regnskabsplatforme

Dette indlæg er sponsoreret.

Har du nogensinde hørt om Ageras Group? Ageras Group er en dansk virksomhed, som står bag af nogle af de mest førende online regnskabsplatforme. Hvis dette er et felt, som interesserer dig, så skal du helt sikkert læse med her.

Danske virksomhed står bag megen af den innovation, som har præget verdensbilledet de seneste par år. På trods af, at Danmark er et forholdsvis lille land, har vi mange virksomheder, som er kendte og anerkendte i udlandet. Flere af disse virksomheder er opstået i løbet af de seneste 10 år.

En gruppe af mindre virksomheder

Men hvad er konceptet bag Ageras Group? Hvad går det rent faktisk ud på? Ageras Group er en samling af en række små virksomheder. Disse virksomheder er forskellige, men står sammen om at dele den vision, som samler Ageras Group.

Helt konkret består Ageras Group af fire forskellige brands. Disse er Tellow, Meneto, Billy og Ageras Marketplace. Der er tale om online regnskabsplatforme og andre former for virksomheder. Mange af disse har det til mission at hjælpe mindre, nystartede virksomheder. Dette er Agera Groups primære målgruppe.

Fx er Meneto skabt til at hjælpe mindre virksomheder med ting som bogføring og organisering i virksomheden. Det er et digitalt system, som blev opfundet i 2018. Siden da har Meneto været med til at hjælpe flere mikro-forretninger med at holde styr på deres organisation.

Skabt med stærke visioner

Ageras Group er skabt af to mennesker. Dette er Rico Andersen og Martin Hegelund, som begge har masser af erfaring indenfor entreprenørfaget, hvor de begge har været længe. Sammen har Rico og Martin skabt Ageras Group.

Selvom der står to skabere bag den danske virksomhed, er virksomheden skabt med én, fælles vision. Når man skal starte et nyt projekt – såsom en virksomhed – er denne vision altafgørende. Dette har både Rico Andersen og Martin Hegelund været klar over, eftersom de begge har arbejdet meget med entreprenørskab.

Derfor har det været vigtigt, at Ageras Group blev skabt på en måde, så der ikke var nogen tvivl overhovedet om, hvad formålet med virksomheden var. Dette må man i den grad sige er lykkedes for Rico Andersen og Martin Hegelund.

Værktøjer til mindre virksomheder

Visionen bag Ageras Group har været at skabe et alternativ til den måde, man hidtil havde administreret virksomheder på. De ønskede at skabe et alternativ, som var mere demokratisk. Det skulle også være mere attraktivt for mikro-firmaer og nystartede virksomheder.

Skaberne bag Ageras Group havde begge to dårlige erfaringer med business-administration. De syntes, at de blev mødt af et besværligt og udemokratisk system, som alt andet end favoriserede de mindre virksomheder.

Dette skulle der gøres en ende på, og hermed blev Ageras Group skabt. Som en forholdsvis ung virksomhed har Ageras Group opnået stor succes på ganske kort tid. Den danske virksomhed er udbredt på tværs af lande – virksomheden agerer i hele 6 lande på tværs af Europa og USA. Med de nye og innovative online regnskabsplatforme er det til at forstå virksomhedens succes.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *