Priserne på engangshandsker er efter lang tid faldende

Dette indlæg er sponsoreret.

I de sidste to år har efterspørgslen på værnemidler været ekstra høj, hvilket både har betydet højere priser men også tomme lagre rundt omkring.

Dels skyldes det at den offentlige sektor har haft behov for at have en del værnemidler på lager, men samtidig har de private forbrugere også købt en del af både sprit, masker og engangshandsker.

Efter et par år med pandemien er markedet nu endelig ved at tilpasse sig og efterspørgslen er faldende, hvilket altså også resulterer i faldende priser

Engangshandsker til daglige gøremål

Du kender måske engangshandskerne fra pleje- og sygehusvæsenet, her ser man ofte personalet bruge engangshandsker ved kontakt med borgeren, men du kan også med stor fordel anvende engangshandsker til daglige gøremål, som f.eks. ved indkøb, rengøring, eller andet hvor du har brug for at beskytte dine hænder.

Dog er det vigtigt at du sætter dig ind i hvordan du bruger handskerne korrekt, og hvor meget du bruger dem. Hvis du bruger engangshandsker for lang tid ad gangen, bruger dem forkert, eller ikke kan tåle typen af engangshandsker så kan du risikere at udvikle en allergi eller at du ikke er beskyttet nok ift. hvad du ønskede at opnå med dine engangshandsker.

Derfor bør du altid sætte dig lidt ind i produktet og brugen heraf inden du køber.

Forskellige typer af engangshandsker

Som udgangspunkt findes der tre typer af engangshandsker, med hver deres fordele og ulemper.

  • Nitril handsker
  • Latex handsker
  • Vinyl handsker

Nitril handsker har rigtig mange fordele som er værd at kigge på hvis du vil vælge en god allround engangshandske som beskytter dig ved de fleste opgaver.

Nitril er en handske uden latexproteiner, og som er fremstillet af et syntetisk materiale. De beskytter rigtig godt mod kemikalier og olieholdige produkter samtidig med at de har en høj slidstyrke.

De er det bedste valg hvis du f.eks. ikke kan tåle latex og gerne vil være godt beskyttet.

Latex handskerne har en rigtig god pasform og er meget elastiske hvilket gør dem meget populære, sammen med den lidt lavere pris. Hvis du tåler latex, er det derfor et rigtig godt valg.

Vinylhandsker er den type engangshandske som giver mindst beskyttelse, men hvis du blot vil have beskyttelse når du bruger vand og sæbe, samt når du handler ind, så er en vinyl engangshandske et udmærket valg. Handsken er meget billig, og behagelig at bruge, og den er derudover også meget hudvenlig. Det betyder at hvis du ofte bruger handsker i længere tid, så kan vinylhandsken godt være det rigtige valg for dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *