Skadeservice – Når uheldet er ude

Dette indlæg er sponsoreret.

Selvom det kun er de færreste, der bryder sig om at tænke på det, så sker der ofte uheld i hjemmet. Det gælder både personuheld og boliguheld.

Der kan opstå brand, vandskader eller skader efter storm. Ud over det kan alle og enhver blive udsat for et indbrud. Lige gyldig hvilken form for skade, din bolig er blevet udsat for, er skadeservice løsningen.

Celero

Celero betyder ’at handle hurtigt’ på latin, og det er netop en af Celeros mærkesager. De prioriterer effektivitet. Da de ikke er afhængige af en tredjepart, sker det helt naturligt at opgaverne løses hurtigere og langt mere effektivt.

Ud over at prioritere effektivitet, så sætter de en ære i at følge casen fra start til slut. Celero tager sig af alle dele af skadeservicen fra start til slut. På den måde kan man sikre sig, at løsningerne findes med en fælles forståelse gennem samtlige punkter.

Der kan findes eksempler på Celero cases på deres hjemmeside. Her kan du læse om, hvilke sager de har haft. På den måde kan du få et klart indblik i, hvordan de arbejder, og om du kunne tænke dig at hyre dem.

Forskellige former for skadeservice

Der er flere forskellige typer af skadeservice. Det afhænger selvfølgelig først og fremmest af, hvilken type skade, der er blevet påført din bolig. Det første trin er dog altid skadestop.

Skadestop er et forsøg på at bremse den skade, din bolig er blevet udsat for. Det gælder fx ved en oversvømmelse. Her er det vigtigt at sikre sig, at der ikke fortsat kommer vand ind i boligen.

I tilfælde af vandskade, kan der bl.a. hjælpes med vandopsugning og fugtmåling. Vandskade kan opstå ved oversvømmelser eller vandrør, der af den ene eller anden årsag er blevet utætte.

Ved en brand- eller sodskade, skal der oftest grovere midler i brug. En brandskade er nemlig oftest kun første led i en kædereaktion af skader. For at slukke branden, bliver boligen nemlig oftest udsat for vandskader. Ud over det så resulterer branden oftest også i, at boligen får sodskader. Det kræver altså enten en renovering eller nedrivning af boligen.

Celero tilbyder både hjælp med nedrivning og renovering af boligen efter en brandskade. Det kommer meget an på, hvad dine egne behov er, og hvor slemme skaderne er. Det er nemlig ikke altid, at det kan betale sig at forsøge at redde det, hvis det er totalskadet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *