Tøjet er også vigtigt til jobsamtalen

Dette indlæg er sponsoreret.

Når man langt om længe er blevet indkaldt til jobsamtale, vil man bare rigtig gerne brillere. Men hvordan får man givet et indtryk, din fremtidige arbejdsgiver husker efter samtalen? Ud over de gængse råd om punktlighed, ordenlighed og forberedelse, er der andre ting man kan skrue på, så helhedsindtrykket sidder i skabet. Valg af det rette tøj og valg af de rette accessories, så som en Mulberry Bayswater, kan være af betydelig værdi til en jobsamtale.

Vælg det rette tøj til samtalen

Mange vil nok nikke genkendende til, at stå inden en jobsamtale og overveje hvilket tøj man skal tage på. Det kan være svært at finde det helt rette look. Men der er ting, du kan have i betragtning, når du overvejer, hvilket tøj du skal iføre dig. For det første; hvad er det for et job du søger? Hvordan er dresscoaten på arbejdspladsen? Hvis det er et sted, hvor man går med slips og jakkesæt eller nederdel og høje hæle, ja så har du svaret der. Måske er det et sted, hvor man bærer uniform, og så er valget af tøj måske ikke så vigtigt. Men frem for alt, sæt dig ind i hvilken virksomhed det er, og hvad de andre har på. Signaler gennem dit tøj, at du har overskud og potentiale, uden at virke for prangende. Som udgangspunkt skal du vælge det tøj, du føler dig allerbedst tilpas i. Tøj kan faktisk også udstråle følelser. Er det et job i plejesektoren, vil det være godt at udstråle empati og bløde værdier.

Hvilke accessories skal du vælge

Ud over tøjet er de rette accessories også vigtige til jobsamtalen. Det kan være et fint ur, der matcher tøj eller øreringe i guld eller sølv. Det kan også være den helt rigtige taske til dit outfit. Måske en Mulberry Bayswater taske i klassisk sort eller brun er det helt rette valg. Det vigtige er, at det hele matcher og ser harmonisk ud. Overvej også de helt rigtige sko. Det første indtryk er det vigtigste, og derfor er det også så vigtigt, at man er klædt flot på fra top til tå. Dog skal man hverken virke for pæn klædt på, eller for sjusket. Men husk at med de helt rette accessories, kan du udstråle overskud, uden at virke for prangende. En Mulberry Bayswater kan fint gå hånd i hånd med en jobsamtale for eksempel.

Vær forberedt på samtalen

Forberedelse er den vigtigste vej til jobbet. Derfor er det så vigtigt at du er forberedt. Sæt dig ind i hvilken vision virksomheden har, hvordan deres struktur er bygget op, og hav spørgsmål klar. Det virker nemlig rigtig godt at stille spørgsmål, da man viser overskud og engagement. Spørg også ind til jobindholdet og udviklingsmulighederne i jobbet. Vær samtidig også forberedt på at blive stillet spørgsmål. Stærke og svage sider ved din personlighed, styrker i pressede situationer og så videre. Nu kan du trygt gå til jobsamtale med din Mulberry Bayswater under armen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *