Gode råd hvis du kommer i en situation hvor du bliver nødt til at låne penge

Dette indlæg er sponsoreret.

Normalt handler alle minde indlæg om at sparre penge og lign., så dette indlæg er lidt anderledes. Men nogle gange kan man komme i en situation hvor man bare bliver nødt til at låne nogle penge. Så her er nogle gode råd.

Nogle gange har man bare ikke tid til at vente på bankens langstrakte godkendelsesprocedurer, hvis man står og mangler penge nu og her!

Det er der heldigvis råd for, de er nemlig mange muligheder for at optage et hurtigt lån hvor du har pengene fra dag til dag – og endda på fornuftige vilkår, hvis du vil undgå at bruge ugevis på at afvente et banklån – løsningen er: lån penge på nettet!

Forbrugslån på nettet kan sagtens være et godt valg

Hvis du vil have et hurtigt lån, bør du først og fremmest finde det hurtige lån er bedst og billigst. Begynd med at sammenligne låneomkostningerne på banklån med låneomkostninger på . I mange tilfælde vil du opdage, at der kan være penge at spare på at optage et kviklån på nettet.

Hos mange af de store banker, ligger de årlige omkostninger i procent (ÅOP) helt oppe på 16,5%. Mange af de finansieringsselskaber, der tilbyder hurtige lån, kan rent faktisk godt være med her. Faktisk kan du finde kviklån og forbrugslån der ligger 4-5 % under satserne ved de store pengeinstitutter.

Du er bedre sikret som forbruger med lån fra finansieringsselskaber

Et andet plus ved at optage et hurtigt lån er forbrugersikkerheden. Det skyldes, at de finansieringsselskaber, der står for kviklån er underlagt en masse kontrol og restrektioner, som bankerne ikke er.

Bankerne kan skrue på renten, når det passer dem. Det betyder, at dit lån pludselig kan blive dyrere, mens du er i gang med at afdrage på det. Bankerne kan rent faktisk ændre lånevilkår fra dag til dag. Det kan de finansieringsselskaber der yder kviklån slet ikke i samme grad qua de regler der er under.

Du skal ikke have dårlig samvittighed over at være kviklåner

En tredje fordel ved hurtige kviklån er, er nok årsagen til, at mange vælger et af de lån man blandt andet finder på nettet. Godkendelsesprocedurerne er meget hurtigere når du vælger et kviklån. De færreste har råd til at vente i ugevis eller månedsvis, hvis de står og mangler pengene. Derudover er der ingen der blander dig i hvad du skal bruge pengene til.

Det eneste krav, er som regel kun, at du ikke står opført i RKI som dårlig betaler. Er du ikke registreret i RKI, kan du derfor uden problemer optage et kviklån, og du kan i løbet af ganske få timer have pengene på din konto.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *