Hjælp til regnskabet

Dette indlæg er sponsoreret.

Det er ikke altid nemt at holde styr på ens økonomi, og mange får deres fakturaer og andre dokumenter til bogføring på papir. Og når det kommer til at afregne moms, kan det for mange gå galt. Uanset om man er en større virksomhed eller en selvstændig forretning, så kan man få bogføringshjælp.

Med Billy bogføringshjælp er det overskueligt og nemt at holde orden i regnskabet. Desuden får man mulighed, for at gøre det kedelige arbejde nemmere, så man har mere tid til at fokusere på det, man er god til og har interesse i.

Overskueliggør din hverdag

En del af det at eje en virksomhed, gør at man bliver nødt til at påtage sig det kedelige og nogle gange uoverskuelige arbejde. Nogen løser dette problem ved at hyre en revisor, men ved at vælge bogføringshjælp, får man en elektronisk og intuitiv måde at holde regnskab. Desuden kan man tage sit regnskab med på sin smartphone og løbende opdatere det.

Da bogføringshjælp findes digitalt, kan man uploade kvitteringer og derved bogføre med det samme. Derudover kan man tage billeder af dokumenter og nemt uploade dem til sit regnskab, så man aldrig mister overblikket og altid har en digital kopi med sig. Dette konstante overblik gør, at man ikke glemmer at sende fakturaerne eller registrere fakturaer som betalt. Desuden får man også rådgivning fra selve bogføringshjælpen med i prisen.

Nem integration til din virksomhed

Der findes efterhånden mange apps, man bruger til at holde styr på sin virksomhed. Men med mere end 60 integrationer til andre apps, gør det nemt at integrere bogføringshjælp i ens virksomhed. Om så det er lønsystem, webshop eller kassesystem, så kan bogføringshjælp nemt automatisere bogføringen.

Ved at integrere bogføringshjælp ind i ens hverdag som virksomhed, sparer man masser af tid, da man ellers skulle sætte sig ind i løn og moms. Man sparer også sig selv for en masse tastearbejde, da det hele foregår automatisk. Desuden kan man også spare tid ved at sende abonnementsfakturaer automatisk.

Sæt dit eget præg på dit regnskab

Bogføringshjælp giver mulighed for at designe fakturaer, så de passer i virksomhedens stil. Det kan være tilføjelse af firmalogo, den rigtige skriftstørrelse, farve og type, så det afspejler virksomhedens personlighed og professionalitet.

Desuden kan man også designe bogføringshjælpen, så for eksempel sidemenuen er tilpasset til ens hverdag. Og man kan også vælge et farvetema, så det ikke bliver træls at kigge på i længden, skulle det nu tænkes, at standardfarven for hjemmesiden og appen var en farve, man ikke kunne udholde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *