Hvorfor er eToro bedre end andre aktieplatforme?

Dette indlæg er sponsoreret.

Hvis du kender til aktier, og investeringsverdenen i det hele taget, så kender nok også til eToro. Det er nemlig en af de førende online handelsplatforme på markedet lige nu. Men hvad er det som gør eToro så godt?

Hos eToro er en kurtage til kun 0 kr. når du køber aktier. Derudover er der heller intet kontogebyr. Du kan altså investere i aktier helt gebyrfrit. Det betyder ikke engang at det er begrænset, du kan handle med valuta, såvel som kryptovaluta, indekser og råvare.

Alt sammen hos et sted der har en fuld femstjernet vurdering, og derudover en 10/10 rating af deres mobil app. Det er altså ikke kun efter deres egne ord, at de virkelig er de bedste. Du kan også se på deres over 20 millioner aktive brugere fra over hele verden. Du behøver heller ikke tage andres ord for det, men selv gå ind og tjekke det ud, helt gratis, da der er fri oprettelse.

Sikkerhed som prioritet

Du behøver heller ikke være bekymret over at give dine sarte personlige oplysninger. Hos eToro udtaler de at kundens sindsro er deres prioritet. Ydermere udtaler de, at de værdsætter og respektere brugerens privatliv, og aldrig ville videregive personlige oplysninger, uden personens egen tydelige tilladelse. Derudover skriver de at alle penge bliver sikkert og forsvarligt opbevaret i velrenommerede banker. Altså er der ingen ting at frygte. Millioner af mennesker har sat deres lid til eToro, og er kun blevet belønnet for deres tillid.  eToro er desuden reguleret og godkendt af Cyprus Securities Exchange Commision (CySEC).

Altid ved hånden

eToro er et firma der også har fokuseret på tilgængeligheden for den enkelte bruger. Det er derfor nemt og enkelt at tilgå eToro, og dermed sine aktier og investeringer, både på computeren og på mobil eller tablet. Du kan altså have hele investeringsverdenen, med et overblik over lige præcis dine aktier og hvordan det går dem, lige ved hånden. Appen er anmelderrost og højt rangeret i kvalitet, og øverst blandt listen af investerings apps. På appen kan du få de seneste nyheder, og dermed holde dig informeret og inspireret til hvad dine næste investeringer kan være, samtidig med at du bliver holdt opdateret om dine nuværende handler og aktier.

Altså er der ingen grund til ikke at prøve eToro, uanset om du er helt ny inden for aktier eller om du er en veteran.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *