Står du og skal bygge nyt hus?

Dette indlæg er sponsoreret.

Skal du lige som så mange andre danskere bygge nyt hus? Ja så kender du til de mange beslutninger der skal tages, og alle de elementer du skal tage stilling til. Der findes ufatteligt mange forskellige slags huse i dag, og bare det at vælge mellem en muremester villa og en Patricia villa, kan være en stor beslutning. I dag kan man dog også, hvis man skal vælge nyt, lede efter byggemetoder eller hustyper som er sundere for miljøet og mere bæredygtige end ældre huse. Et bedre og sundere alternativ er netop huse som bygges i miljørigtige materialer, og netop sådan et hus vil denne artikel fortælle dig mere om.

Træhus

Et arkitektegnet træhus

Træhuse.dk A/S er en dansk virksomhed med hovedkontor i Kirke Hyllinge. Firmaet bygger, som navnet afslører, træhuse. Deres vision er at designe og bygge miljørigtige træhuse, som er af højkvalitet, bæredygtigt, har lang levetid og passer perfekt til dine ønsker og behov. Du får altså hos Træhuse.dk A/S et arkitektegnet træhus som er bygget af kernetræ fra bæredygtige skove i Sverige. Ved at benytte sig af sunde naturmaterialer, som endda er CO2 neutrale, ja så ved du at dit hus holder længere. At træet er CO2 neutralt betyder, at Træhuse.dk A/S hver gang de køber et træ i Sveriges skove, også planter et nyt. Så om du leder efter et nyt hus, sommerhus, eller måske kolonihavehus, ja så kan Træhuse.dk A/S levere et træhus i høj kvalitet lige efter dine ønsker.

Træhus i bjerge

Et bæredygtigt hus

Udover at dit træhus fra Træhuse.dk A/S bliver bygget af kvalitets træ som er bæredygtigt, så bygges det også på en rigtig smart måde. Man har nemlig fundet ud af, at hvis man bygger dit hus i en produktionshal, ja så kan man sikre at der ikke er fugt i dit nye hus og dermed bedre indeklima, men også at din byggetid bliver væsentlig kortere end normalt. Derudover så er Træhuse.dk A/S’s huse og lavenergihuse. Dette betyder at du spare en masse penge på varme. Altså er dette en rigtig god investering. Netop alle disse nye og smarte tiltag er grunden til at Træhuse.dk A/S har modtaget en Gazelle pris, samt været kåret til årets Boligbygger i år 2019 og i år 2020. Du kan finde alle de forskellige hustyper firmaet bygger og tegner ved at klikke ind på https://traehus.dk. Hvis du finder noget på hjemmesiden du kan lide, eller hvis denne artikel blot har vækket din opmærksomhed, ja så kan du allerede i dag kontakte Træhuse.dk A/S og få et uforpligtende møde med firmaet. De står helt klar til at udfolde alle dine drømme, alt du skal gøre er at kontakte dem, og sætte processen i gang. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *