En oplevelse der udfordrer din hjerne

Dette indlæg er sponsoreret.

Ønsker du en anerledes oplevelse, hvor du virkelig får udfordret din evne til at løse gåder på en underholdende måde. Dette kan du gøre i et escape room. Hvad er et escape room? Et Escape room er en sjov måde at få afprøvet, hvor god du er til at tænke logisk. Escape rooms er en forholdsvis ny underholdningsform, der er inspireret af computerspil. De første escape rooms åbnede i 2007 og stammer fra Asien, men har med stor hast bredt sig til resten af verden. Genren er blevet yderst populær, og kan nu findes i et utal af storbyer verden over. I Danmark er det muligt at finde escape rooms i blandt andet København, Odense, Århus og mange andre byer. Uanset hvor du befinder dig i landet er det altså muligt at besøge et escape room uden en al for lang transporttid. 

Prøv at være detektiv

Generelt om escape rooms

Denne underholdningsform er yderst populær, men hvad er et escape room egentlig? Hvis du forestiller dig, at du befinder dig i et aflåst lokale med gåder og mystiske genstande, kan du måske danne dig en idé om, hvilken stemning der fylder et escape room. Når dig og din gruppe er blevet låst inde i lokalet har I ca. en time til at finde jeres vej ud. I jeres escape room handler det om at samarbejde om at løse gåder ud fra de ledetråde, der er spredt ud i rummet. Hver gang i løser en gåde kommer I et skridt tættere på den endelige løsning, der kan få jeres escape room låst op igen. I et escape room handler det altså om at kunne samarbejde og tænke kreativt. 

Mordgåde

Ikke alle escape rooms er ens

Ikke alle escape rooms handler udelukkende om at finde en kode, der kan få jer ud af lokalet. Er du utryg ved idéen om at være låst inde findes der også escape rooms, hvor du skal lege detektiv og eksempelvis løse en mordgåde. Escape rooms indeholder mange forskellige typer af gåder, hvor man generelt skal bruge sin logik, sanser, sproglige kundskaber eller matematiske evner. Er I eksempelvis en virksomhed, der skal afsted er et escape room en rigtig god teambuilding aktivitet. Uanset om du skal på firmaudflugt, ud med vennerne eller hygge med familien er der mulighed for at finde et escape room, der passer lige til anledningen. Lige meget hvilken type escape room I vælger kommer I til at få testet jeres samarbejdsevner på en ny måde. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *