Kvinder taber også hår

Dette indlæg er sponsoreret.

Når man tænker hårtab, så vil størstedelen af os nok mene at det kun er et problem mænd oplever. Statistisk er det også størstedelen, og mænd oplever det også af mere naturlige årsager. 

Men der er desværre også en masse historier om kvinder, som også lider af hårtab. Men hvordan sker det så lige? Hvad skal man undgå og hvad gør man, hvis man oplever at man er ved at tabe håret, som kvinde. 

Der er ingen grund til panik, for du kan sagtens redde det eller ændre den vej processen hælder imod.

håromsorg

Pas på dit hår, det er skrøbeligt

Måske har du slet ikke tænkt på det, som kvinde, at du skal passe på dit hår. Ligesom mænd gerne må holde tilbage fra at køre voks og andet i håret hver evig eneste dag, så gælder dette også for kvinder. 

Hår er skrøbeligt og der skal faktisk ikke meget til. Ikke at du ikke godt må putte noget i håret, men gør det i begrænset mængder. Der er ingen grund til at gøre det hver dag og hellere for lidt end for meget. 

Måske sidder du så nu og tænker, jamen jeg bruger ikke noget voks eller andet. Kvinders hårtab kan også opstå hvis man tørrer sit hår i alt for høje temperature. Så skru ned for føntørren. Og forsøg ikke at vaske med shampoo hver gang du går i bad!

hårolie til hårtab

Ingen grund til panik

Hvis man oplever at ens hår bliver tyndere eller ens hårlinje langsomt kravler opad, så er der ingen grund til at gå i panik stadie. Det er ikke for sent at gøre noget ved det. 

Først og fremmeste giv dit hår en pause. Og så se hvilke produkter man kan bruge til forhåbentligt at få lidt af manken tilbage igen. Overvej også om du stresser for meget i din hverdag eller andre overbelastninger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *