Pep din stue eller andre rum op med en LED strip

Dette indlæg er sponsoreret.

Det er ikke kun lys hvidt lys man ser i de danske stuer, børneværelser og teenageværelser længere. Det er blevet mere og mere populært at peppe sine stuer og værelser op med mange andre farver lys, hvilket man nemt kan gøre ved at putte LED strips eller LED lysbånd op i det rum hvor man gerne vil have flere farver. LED pærernes mange farver kan give mange stemninger i rummet, så man kan ændre stemningen til den aktivitet der udføres. For eksempel kan man gøre lyset rødt hvis man har en kæreste-weekend, en dæmpet blå hvis man ser film med vennerne eller en helt anden hvis man har alle sine venner på besøg eller holder fest. Det er kun kreativiteten der sætter grænser når først man har LED strip i rummet. 

LED strip

Hvordan monteres LED strip?

Der er flere måder at montere LED strip på, og for at forstå hvordan man gør skal man først forstå hvad LED strip er. LED strips er en lang kæde, ofte i et gennemsigtigt plastikrør, der er bøjeligt og derfor kan placeres rundt om hjørner og lignende. Det gør det muligt, at man kan placeres LED strippen temmelig diskret i rummet, for eksempel langs kanten i loftet, gulvpanelet, eller langs sofaens kant. På den måde kan du gemme den grimme LED strip væk og kun nyde lyset fra den når du ønsker, at der skal være lidt mere lys, end bare det hvide gennemsigtige. Ofte kan man endda koble LED strippen op til en fjernbetjening, så man nemt kan skifte lyset, uden at skulle i nærheden af en kontakt. Man kan også gennem samme fjernbetjening skiftet lyset, så man bedre kan tilrette lyset den stemning man prøver at skabe i rummet og Opnå den bedste hygge muligt. LED lyset er også velegnet til teenageværelset, hvor der ofte bliver gamet, hvor LED lyset kan skab en bedre stemning at game i.

led lys

Hvad koster LED strip?

Der er flere forskellige former for LED strip og prisen kan variere afhængigt af hvor lang den skal være og hvilken type du vælger at købe. For eksempel kan du købe 2x 5 meter for 600 kroner. Hvis det er vigtigt at kæden hænger sammen, hvos du for eksempel skal sætte det langs loftkanten, eller i et større værelse, så kan du købe 10 meter for 900 kroner. På den måde varierer prisen afhængigt af hvor langt båndet skal være, men generelt bliver det billigere per meter jo længere båndet er. For eksempel er meterprisen billigere for 10 meter end den er for 5 meter. Hvis du allerede har LED strip, hvor der bare er sprunget en pære eller to er det også muligt at købe LED pærer enkelvis, så man kan reparere sin LED strip i stedet for man skal ud og købe en helt ny. De enkelte pærer koster omkring 12 kroner stykket, hvilket er en del billigere end at købe et helt nyt bånd for 900 kroner. Der er altså mange gode grunde til at købe LED strips til dit hjem, så hvad venter du på?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *