Sikkerheden i din virksomhed skal være i orden

Dette indlæg er sponsoreret.

Det er vigtigt at tænke på sikkerheden i ens virksomhed – og det gælder på flere fronter! I denne artikel får du en hurtig lille gennemgang af, hvilke aspekter af den generelle sikkerhed du skal overveje i firmaet. Læs med her hvis du er firmaejer og det har interesse.

Tyverialarmer og vagter

Det er først og fremmest vigtigt at tænke i tyverialarmer og eventuelt vagter, som går rundt om natten. Langt de fleste virksomheder ligger inde med meget følsom information, som ikke må falde i de forkerte hænder. Og derudover er der jo alt inventaret i din virksomhed, som kan være mange penge værd – og meget dyr for virksomheden at erstatte, hvis det bliver bestjålet.

Nogle gode tyverialarmer og et par kameraer koster som regel ikke det store. Og det gør det som sådan heller ikke at have vagter til at gå rundt og holde øje med det hele. Og det kan være penge der er meget godt givet ud. For hvis uheldet er ude, og du bliver bestjålet, så kan det hurtigt blive meget dyrt for firmaet.

Forsikringer er også gode at have

Det er naturligvis også en god idé at investere i nogle gode forsikringer. På den måde kan du i det mindste søge om erstatning, hvis du skulle være så uheldig at blive bestjålet.

Der er mange firmaer derude at vælge imellem, hvis du gerne vil anskaffe nogle forsikringer til firmaet. Du kan tage et kig på Forsikringsportalen.dk, hvis du gerne vil have et bedre overblik over dine muligheder.

qvinde

Du kan naturligvis også bestille forsikringer til mange andre ting for firmaet. Det kan for eksempel være forsikringer i tilfælde af brand, oversvømmelser eller diverse hærværk på facaderne udenfor. Det kan være meget nyttigt at have et lidt bredere udvalg af forsikringer – alt efter hvad der er behov for i firmaet naturligvis. På den måde har du altid et sted hvor du kan hente ekstra penge fra, hvis det skulle være. Og du skal ikke selv lige pludselig til at grave flere hundrede tusinde kroner frem fra budgettet.

IT-sikkerheden

Til sidst skal du have fokus på din IT-sikkerhed. Langt de fleste danske virksomheder kan slet ikke overleve i dag, hvis vi ikke benytter IT. Og der er ofte rigtig meget følsom information på vores databaser, som absolut ikke må falde i de forkerte hænder.

Det er vigtigt at sørge for god IT-sikkerhed på arbejdspladsen og her er det en god idé at tage kontakt til et firma, som specialiserer sig i opgaver som dette. Der findes firmaer derude, som netop har til opgave at hjælpe firmaer som dit med jeres IT-sikkerhed.

Det kan også være en meget god idé at spørge dette firma, om de vil afholde et mindre kursus for god IT-sikkerhed overfor dine arbejdere. Meget ofte bunder IT-sikkerhed nemlig i, hvordan dine arbejdere befærder sig i jeres interne systemer og på internettet.

Til sidst er det en god idé at have en aftale med et firma, som kan rykke hurtigt ud, hvis der er noget galt med IT’en. Som sagt er vi helt afhængige af det i dag og firmaet kan hurtigt lukke helt ned, hvis IT’en gør det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *