Et alternativ til cigaretter

Dette indlæg er sponsoreret.

Har du tidligere været afhængig af cigaretter, tyggetobak eller snus, ja så kan det være du skal prøve kræfter med et andet alternativ. Mange danskere er afhængige af tobak og nikotin, og har behov for dette. Dog ved de fleste at dette er usundt, og mange forsøger at finde alternativer for dette. Der er netop kommet et andet alternativ, som kan være noget du bør prøve hvis du nikotinen er noget du ikke kan undvære. Så hvis du vil høre mere om alternativer, så læs endelig med videre.

Nikotinposer

Hvis du er ude og lede efter et alternativ til dine cigaretter, tyggetobak eller andre tobaksformer, ja så kan du med fordel forsøge dig med det der kaldes nikotinposer. Nikotinposer er karakteriseret ved, at være en lille hvid pose indeholdende udelukkende nikotin. Så selvom nikotinposer ligner andre produkter du kender, så adskiller de sig altså dermed fra snus og tyggetobak, da disse produkter indeholder tobak. Du vælger selv hvor meget nikotin der skal være i dine nikotinposer, og bestemmer altså selv styrken heraf. Du kan også selv vælge hvilken smagsvariant du ønsker.

snus

Tobaksfrit alternativ

Nikotinposer er altså et tobaksfrit alternativ, og indeholder kun nikotin og smagsgiver. Det er dermed et alternativ til cigaretter, damp og mange andre produkter. Nikotinposer har et super hurtigt nikotinoptag, og dette passer til at man i dag ikke kan tage rygepauser og man ikke må rygeindendørs mange steder. Du kan klikke ind på linket ovenfor og læse meget mere om nikotinposer, og om det passer til tid og dit nikotinindtag. Du kan derudover også se alle de forskellige varianter elekcig.dk har på deres hjemmeside. Husk dog altid at selvom produktet ikke indeholder tobak, så er det stadig vanedannende, og du skal være over 18 år gammel for at benytte dig af disse produkter.  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *