Ny bil med privat leasing fra Fleggaard Auto

Dette indlæg er sponsoreret.

Leder du efter din næste nye drømmebil? Udgifterne til en ny bil kan være høje og uoverkommelige i budgettet. Med en privat leasing-aftale får du muligheden for at opfylde drømmen om en ny bil, uden at skulle smide et stort beløb, vil du opnå leasing af bil der kan give dig en mere fornuftig og stabil biløkonomi. Du får mulighed for at udskifte bilen efter 24-36 måneder, så du altid er godt kørende.

bil

Privat leasing af bil giver dig et væld af fordele

Med en privat leasingaftale på en bil, er der mere eller mindre kun fordele og endda mange af dem. I prisen for privatleasing løber aftalen over 24-26 måneder og er inklusiv de udgifter der naturligt forekommer i forbindelse med at være kørende i en bil. Dette er inklusiv diverse forsikringer, service-udgifter og eventuelle reparationer. Det giver dig en fast månedlig ydelse uden uforudsete omkostninger. Det er muligt at sammensætte forskellige typer af leasingaftaler, der matcher dit behov, både økonomisk og funktionelt. Samtidig får du muligheden for at udskifte bilen ofte, så du altid er godt kørende og med garanti kan komme lige præcis derhen hvor du ønsker.

Udskift bilen når din leasingaftale ophører

Når du har tegnet en privat leasingsaftale af en bil, kan du være godt kørende i lige så lang tid du ønsker. Til trods for at din aftale måtte udløbe og du skal aflevere bilen tilbage, har du muligheden for at være kørende i en ny bil hjem. Med en ny leasing-aftale undgår du at skulle tænke om eventuelle værditab, eventuelt salg eller de tanker der måtte være i forbindelse med at eje bilen. Du kan udskifte din private leasingbil løbende, såfremt dine kørselsbehov ændrer sig, noget som ikke vil være muligt ved et langvarigt billån. Du kan sikre en ny bil løbende, i takt med at dine behov ændrer sig, eller at leasing aftalen ophører.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *